Barnedans – Dans for barn fra 4-6 år fra 8/1-2020

 

Barnedans for barn i alderen 4-6 år

Danseriet tilbyr dans som er tilpasset barn på flere nivå.

– Barnedans-I er dans som passer for barn i alderen 4-5 år
– Barnedans-II er dans som passer for barn i alderen 5-6 år

Dansetreningene er ment å gi barna en trygg start i utforskning av dansen gjennom lek, rytme og dans og passer godt til de som liker å synge, danse og lære enkle barnekoreografier til musikk.

Minstekravet til alder er tilfredsstilt om barnet fyller år innenfor semesteret. Siden barn i denne alderen kan være så forskjellige, så har vi i enkelte tilfeller hatt eldre barn på 4-5 års paritet og yngre barn på 5-6 års partiet.  På noen steder, litt avhening av antall barn har vi valgt å samkjøre Barnedans-I og Barnedans-II i et parti som heter Barnedans.

Vi bruker både tradisjonelle kjente barnesanger og moderne musikk i ulike musikksjangere som barna kan lære trinn og enkel koreografi til. Til Barnedans-II bruker vi i tillegg noe musikk i retning av HipHop og Streetdance hvor dansingen blir litt mer spesifisert.

Det er ikke noe krav til bekledning annet enn ledig tøy, og sokker/innesko som ikke sklir. Drikkeflaske er også lurt å ta med. Semesteravgift og medlemsavgift er tilsammen kr. 1000,-

Vi har tidligere hatt dans for barn på Tempe Helse og Velferdsenter, Toppen Kantine, Flatåsen Skole, Breidablikk Skole, Singsaker Skole, og Rosenborg Skole.

Fra januar 2020 har vi tilbud i dans for barn i alderen 4- 6 år  på, Charlottenlund, Heimdal, Rosenborg, og to steder på Byåsen som vist under

Bydel Dag Oppstart Sted
Charlottenlund torsdager  9. jan. Charlottenlund Barneskole
Tiller tirsdager  14. jan. Tonstad Skole
Byåsen tirsdager  14. jan. Hallset Skole
Byåsen onsdager  8. jan. Marienborg – Trondheim Dansesenter
Heimdal torsdager  9. jan. Stabbursmoen Skole1
Rosenborg torsdager  16. jan. Rosenborg Skole

1) Disse stedene tilbyr også Barnedans-II ved nok påmeldte
Vi tar imot påmeldinger fram til og med 3. undervisningskveld.

Påmelding gjøres her

Coronainformasjon