Barnedans – Dans for barn fra 4-6 år fra 3/9-2019

 

Barnedans for barn i alderen 4-6 år

Barnedans for de yngste

Danseriet tilbyr dans som er tilpasset barn på flere nivå.

  • Barnedans-I er dans som passer for barn i alderen 4-5 år
  • Barnedans-II er dans som passer for barn i alderen 5-6 år
  • Barnedans er et parti som passer barn i alderen 4-6 år.

 

Dansetreningene er ment å gi barna en trygg start i utforskning av dansen gjennom lek, rytme og dans og passer godt til de som liker å synge, danse og lære enkle barnekoreografier til musikk.

Minstekravet til alder er tilfredsstilt om barnet fyller år innenfor semesteret. Siden barn i denne alderen kan være så forskjellige, så har vi i enkelte tilfeller hatt eldre barn på 4-5 års paritet og yngre barn på 5-6 års partiet.  På noen steder, litt avhening av antall barn har vi valgt å samkjøre Barnedans-I og Barnedans-II i et parti som heter Barnedans.

Vi bruker både tradisjonelle kjente barnesanger og moderne musikk i ulike musikksjangere som barna kan lære trinn og enkel koreografi til. Til Barnedans-II bruker vi i tillegg noe musikk i retning av HipHop og Streetdance hvor dansingen blir litt mer spesifisert.

Det er ikke noe krav til bekledning annet enn ledig tøy, og sokker/innesko som ikke sklir. Drikkeflaske er også lurt å ta med. Semesteravgift og medlemsavgift er tilsammen kr. 1000,-

Vi har tidligere hatt dans for barn på Tempe Helse og Velferdsenter, Toppen Kantine, Flatåsen Skole, Breidablikk Skole, Singsaker Skole, og Rosenborg Skole.

Fra september 2019 har vi tilbud i dans for barn i alderen 4- 6 år  på, Charlottenlund, Heimdal, Rosenborg, og to steder på Byåsen som vist under

Bydel Dag Oppstart Sted
Charlottenlund torsdager  5. sep. Charlottenlund Barneskole
Tiller tirsdager  3. sep. Tonstad Skole
Byåsen tirsdager  3. sep. Hallset Skole1
Byåsen onsdager  4. sep. Marienborg – Trondheim Dansesenter
Heimdal torsdager  5. sep. Stabbursmoen Skole1
Rosenborg torsdager  5. sep. Rosenborg Skole

1) Disse stedene tilbyr også Barnedans-II ved nok påmeldte
Vi tar imot påmeldinger fram til og med 3. undervisningskveld.

Påmelding gjøres her