Barnedans – Dans for barn i alderen 4-6 år fra 18.01 2022

Barnedans for barn i alderen 4-6 år

Danseriet tilbyr dans som er tilpasset barn på flere nivå.

– Barnedans-I er dans som passer for barn i alderen 4-5 år
– Barnedans-II er dans som passer for barn i alderen 5-6 år

Dansetreningene er ment å gi barna en trygg start i utforskning av dansen gjennom lek, rytme og dans og passer godt til de som liker å synge, danse og lære enkle barnekoreografier til musikk.

Minstekravet til alder er tilfredsstilt om barnet fyller år innenfor semesteret. Siden barn i denne alderen kan være så forskjellige, så har vi i enkelte tilfeller hatt eldre barn på 4-5 års paritet og yngre barn på 5-6 års partiet.  På noen steder, litt avhenging av antall barn har vi valgt å samkjøre Barnedans-I og Barnedans-II i et parti som heter Barnedans.

Vi bruker både tradisjonelle kjente barnesanger og moderne musikk i ulike musikksjangere som barna kan lære trinn og enkel koreografi til. Til Barnedans-II bruker vi i tillegg noe musikk i retning av HipHop og Streetdance hvor dansingen blir litt mer spesifisert.

Det er ikke noe krav til bekledning annet enn ledig tøy, og sokker/innesko som ikke sklir. Drikkeflaske er også lurt å ta med. Semesteravgift og medlemsavgift er tilsammen kr. 1100,-

Vi har tidligere hatt dans for barn på Tempe Helse og Velferdsenter, Toppen Kantine, Flatåsen Skole, Breidablikk Skole, Singsaker Skole, og Rosenborg Skole.

Danseriet har tilbud i dans for barn i alderen 4- 6 år  på, Charlottenlund, Heimdal, Rosenborg, og to steder på Byåsen som vist under:

Bydel Dag Oppstart Sted
Charlottenlund tirsdager  18. jan. Charlottenlund Barneskole
Tiller tirsdager  18. jan. Tonstad Skole
Byåsen tirsdager  18. jan. Hallset Skole
Byåsen onsdager  12. jan. Marienborg – Trondheim Dansesenter
Heimdal torsdager  20. jan. Stabbursmoen Skole
Rosenborg torsdager  20. jan. Rosenborg Skole

Vi tar imot påmeldinger fram til og med 3. undervisningskveld.

Påmelding gjøres her