Dans for barn i alderen 4-6 år

Danseriet tilbyr dans for barn på to nivå. Barnedans. Barnedans-I passer for barn i alderen 4-5 og Barnedans-II for barn i alderen 5-6 år.

Dansetreningene er ment å gi barna en trygg start i utforskning av dansen gjennom lek, rytme og dans og passer godt til de som liker å synge, danse og lære enkle barnekoreografier til musikk.

Minstekravet til alder er tilfredsstilt om barnet fyller år innenfor semesteret. Siden barn i denne alderen kan være så forskjellige, så har vi i enkelte tilfeller hatt eldre barn på Barnedans-I, og yngre barn på Barnedans-II.

Vi bruker både tradisjonelle kjente barnesanger og moderne musikk i ulike musikksjangre som barna kan lære trinn og enkel koreografi til. Til Barnedans-II bruker vi musikk mer i retning av HipHop og Streetdance hvor dansingen blir litt mer spesifisert enn i Barnedans-I. Det er ikke noe krav til bekledning annet enn ledig tøy, og sokker/innesko som ikke sklir. Drikkeflaske er også lurt å ta med.

Semesteravgift: 800,- pr. kurs. Medlemskap er påkrevd og koster 200,- pr. år.

Barnedans har tidligere gått på Tempe Helse og Velferdsenter, Toppen Kantine, Flatåsen Skole, Breidablikk Skole, Singsaker Skole, og Rosenborg Skole. Fra september 2017 har vi tilbud i Barnedans på Flatåsen, Heimdal, Rosenborg, og på Byåsen (Hallset).

 

Bydel Dag Oppstart Sted
Tiller Tirsdager 12. sept. Tonstad Skole
Byåsen Tirsdager 12. sept. Hallset Skole1
Flatåsen Onsdager 13. sept. Flatåsen Skole
Byåsen Onsdager 20. sept. Trondheim Dansesenter – Marienborg
Heimdal Torsdager 14. sept. Stabbursmoen Skole1
Rosenborg Torsdager 14. sept. Rosenborg Skole1
  1. Disse stedene tilbyr også Barnedans-II
Påmelding gjøres her