Barnedans – Dans for barn i alderen 4-6 år fra 4. september 2018.

 

Barnedans for barn i alderen 4-5 og 5-6 år

Barnedans for de minste

Danseriet tilbyr dans for barn på to nivå.

  • Barnedans-I er dans som passer for barn i alderen 4-5 år
  • Barnedans-II er dans som passer for barn i alderen 5-6 år

Dansetreningene er ment å gi barna en trygg start i utforskning av dansen gjennom lek, rytme og dans og passer godt til de som liker å synge, danse og lære enkle barnekoreografier til musikk.

Minstekravet til alder er tilfredsstilt om barnet fyller år innenfor semesteret. Siden barn i denne alderen kan være så forskjellige, så har vi i enkelte tilfeller hatt eldre barn på 4-5 års paritet og yngre barn på 5-6 års partiet.

Vi bruker både tradisjonelle kjente barnesanger og moderne musikk i ulike musikksjangere som barna kan lære trinn og enkel koreografi til. Til Barnedans-II bruker vi i tillegg noe musikk i retning av HipHop og Streetdance hvor dansingen blir litt mer spesifisert.

Det er ikke noe krav til bekledning annet enn ledig tøy, og sokker/innesko som ikke sklir. Drikkeflaske er også lurt å ta med. Semesteravgift: 800,- pr. kurs. Medlemskap er påkrevd og koster 200,- pr. år.

Vi har tidligere hatt dans for barn på Tempe Helse og Velferdsenter, Toppen Kantine, Flatåsen Skole, Breidablikk Skole, Singsaker Skole, og Rosenborg Skole.

Fra september 2018 har vi tilbud for barn i alderen 4- 5 år  på, Charlottenlund, Heimdal, Rosenborg, og på Byåsen (Hallset) som vist under

Bydel Dag Oppstart Sted
Charlottenlund Tirsdager 4. sep. Tonstad Skole
Tiller Tirsdager 4. sep. Tonstad Skole
Byåsen Tirsdager 4. sep. Hallset Skole1
Flatåsen Onsdager Flatåsen Skole
Byåsen Onsdager 5. sep. Trondheim Dansesenter – Marienborg
Heimdal Torsdager 6, sep. Stabbursmoen Skole1
Rosenborg Torsdager 6. sep. Rosenborg Skole1
  1. Disse stedene tilbyr også Barnedans-II

Vi tar imot påmeldinger fram til og med 3 undervisningskveld.

Påmelding gjøres her