Barnedans – Dans for barn i alderen 4-6 år fra 8. januar 2019.

 

Barnedans for barn i alderen 4-5 og 5-6 år

Barnedans for de minste

Danseriet tilbyr dans for barn på to nivå.

  • Barnedans-I er dans som passer for barn i alderen 4-5 år
  • Barnedans-II er dans som passer for barn i alderen 5-6 år

Dansetreningene er ment å gi barna en trygg start i utforskning av dansen gjennom lek, rytme og dans og passer godt til de som liker å synge, danse og lære enkle barnekoreografier til musikk.

Minstekravet til alder er tilfredsstilt om barnet fyller år innenfor semesteret. Siden barn i denne alderen kan være så forskjellige, så har vi i enkelte tilfeller hatt eldre barn på 4-5 års paritet og yngre barn på 5-6 års partiet.

Vi bruker både tradisjonelle kjente barnesanger og moderne musikk i ulike musikksjangere som barna kan lære trinn og enkel koreografi til. Til Barnedans-II bruker vi i tillegg noe musikk i retning av HipHop og Streetdance hvor dansingen blir litt mer spesifisert.

Det er ikke noe krav til bekledning annet enn ledig tøy, og sokker/innesko som ikke sklir. Drikkeflaske er også lurt å ta med. Semesteravgift: 800,- pr. kurs. Medlemskap er påkrevd og koster 200,- pr. år.

Vi har tidligere hatt dans for barn på Tempe Helse og Velferdsenter, Toppen Kantine, Flatåsen Skole, Breidablikk Skole, Singsaker Skole, og Rosenborg Skole.

Fra januar 2019 har vi tilbud for barn i alderen 4- 5 år  på, Charlottenlund, Heimdal, Rosenborg, og to steder på Byåsen som vist under

Bydel Dag Oppstart Sted
Charlottenlund Tirsdager   8. jan. Chappa v/Charlottenlund Skole
Tiller Tirsdager   8. jan. Tonstad Skole
Byåsen Tirsdager   8. jan. Hallset Skole1
Byåsen Onsdager   9. jan. Trondheim Dansesenter – Marienborg
Heimdal Torsdager 10. jan. Stabbursmoen Skole1
Rosenborg Torsdager 10. jan. Rosenborg Skole1

1) Disse stedene tilbyr også Barnedans-II ved nok påmeldte
Vi tar imot påmeldinger fram til og med 3. undervisningskveld.

Påmelding gjøres her