Prøvedans

Prøvedans på Trondheim dansesenter på Marienborg fra 9. – 12. aug. 2021

Kjære danseinteresserte!

Vi tilbyr nå de som trenger å prøve ut dansen før påmelding til høstsemesteret en mulighet til å være med på én eller flere enkelttimer.  Påmelding er nødvendig.

Det er jeg, Eirin, som skal være instruktør for prøvedansen før høstsemesteret i år og jeg gleder meg masse til å spre danseglede og lære bort alt det jeg kan til andre danseinteresserte. Jeg har variert erfaring innen flere dansestiler og har vært på mange battles og jams, og også vogue ball.  Derfor vil dere få mye forskjellig i timene mine.

Om du/dere vil finne ut om dans er det riktige for høstsemesteret er det disse dansetimene du burde melde deg på! Vi er åpne for ønsker fra elevene både når det gjeller spesielle trinn og musikk.

Vi gleder oss til å ble kjent med dere og danse med dere!

 

Med vennlig hilsen Eirin, Danseriet

Lokalene ligger i Cecilienborgvegen 2 på Marienborg og er i 4. etg. Inngangen ligger på hjørnet fra «rampen» som synes på bildet. Gratis parkering på eiendommen. Treningene er fra mandag 9. august – torsdag 12. august.

Vi tar forbehold om nok påmeldte og å evt. tilpasse gruppene ved behov.

 

 

 

 

Dansetreningene for prøvedansen på Trondheim Dansesenter er som følger:

Gruppe Nivå Tid
Hip Hop / Street  1. – 3. trinn 16:45 – 17:30
Barnedans I (ikke 9/8)  4 – 5 år 17:40 – 18:25
Hip Hop / Street (ikke 9/8)  4. – 8. trinn+ 18:35- 19:35
Påmelding

Prøvedansen går over 4 dager fra 9. august – 12. august
Kursavgiften er kr. 100,- pr. gang og innbetales til konto:1506 1958964 før første dansetime.  Det taes forbehold om nok påmeldte.

For vårt tilbud i høstsemesteret se her og våre generelle vilkår.