Streetdance for barn og ungdom hos Danseriet fra 3. september 2019

Streetdance for barn og unge

Streetdance er et samlingsnavn for alle danser som har oppstått på gatene eller i klubber. Streetdance er således en allsidig dans som passer for alle alderstrinn fra 6 år og oppover og som er blandinger av forskjellige dansestiler slik som HipHop, Breakdance, New School, Krumping, Locking osv…

 

Du trenger du ikke å ha noen forhåndskunnskaper innen dans for å lære deg å danse hos oss. Vi starter alltid med «basic» fra grunntrinn og beveger oss oppover i vanskelighetsgrad med ulike «moves» etter som vi mestrer det grunnleggende. Treningene er følger skolekalenderen og er tilpasset alderstrinn og gruppesammensetning.

Vi har med oss mange flinke instruktører med erfaring fra Hiphop Streetdance mm. som har ekte interesse for dans og for å arbeide med barn og ungdom.

Semesteravgift og medlemsavgift må begge være innbetalt for å kunne delta på dansetrening. Minstekravet til alder er tilfredsstilt om barnet/ ungdommen fyller år innenfor semesteret. Det er ikke noe krav til bekledning annet enn ledig tøy, og sokker/innesko som ikke sklir. Drikkeflaske er også lurt å ta med.

Dansetreningene for høsten 2019 avholdes som vist nedenfor.

Bydel Dag Dato Sted
Tiller tirsdager 3. sep. Tonstad Skole
Charlotten-lund torsdager 5. sep. Charlottenlund barneskole
Byåsen onsdager 4. sep. Trondheim Dansesenter-Marienborg

vi tar imot påmeldinger fram til og med 3. kurskveld.

Påmelding gjøres her Se også våre tilbud i Hiphop og i barnedans